zelfportret Laura.jpg

Laura

Mijn naam is Laura. Ik ben sociaal pedagoog en geef al 15 jaar vorming aan jong en oud. Ik ben gepassioneerd door leren en proberen;  “Ik heb het nog  nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” zei Pipi Langkous. Vanuit die insteek werk ik: durven fouten maken, niet altijd de perfectie nastreven en leren op een ludieke, speelse manier.  In het dagelijks leven geef ik taalcursussen Nederlands, Frans en Engels. In mijn vrije tijd vind je me terug tussen de bollen wol, penselen, verf, klei en andere crea-materiaal. Ik woon in Herent met mijn man, twee dochters en evenveel poezen.

fyW5GDeiSNu9q2nk2syN0A_thumb_3bb.jpg

Isaac

Dit is Isaac. Hij is papa van twee lieve jongetjes met wie hij ongelofelijk fantastische avonturen beleeft.  Hij heeft gitaar gestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, binnen de Jazz richting. Geduld is 'his middle name' en gitaarspelen zijn passie. Deze twee zaken combineert hij, met vrucht, bij Muzatelier vzw.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_2ed3.jpg

Bieke

Bieke is echt een schoolvoorbeeld van duizendpoot. Ze combineert veel passies die haar allemaal gelukkig maken. Ze is mama van twee broertjes en leert heel veel van hen. Ze geniet van het ontspruiten van spontane ideeën bij kinderen en volwassenen. Bij Muzatelier zorgt Bieke voor een gevarieerd aanbod voor jong en ouder waarbij er zeer talentgericht te werk gegaan wordt, mét respect voor de mens en de natuur.

foto sax.jpg

Hilde

Mijn naam is Hilde en ik adem als het ware muziek!
Een adem die reikt van het zingen van stemmige melodietjes, solo of met m’n kwartet, via het spelen van bigbandtunes en traditionals op m’n sax, tot het zwaaien met m’n dirigeerstokje.
Op een ontspannende manier jong en oud de aanstekelijke muziekmicrobe doorgeven, ook via muziekonderricht, koorzang, orkestinitiatie,… is dan ook een dagelijkse passie van me.
Ik woon samen met m’n man Geert, tevens een gedreven bassist/gitarist, in Ramsel, een dorpje in de Zuiderkempen.  Samen met hem vorm ik tevens een muzikaal duo.

avatar kirsten.JPG

Kirsten

Hoi! Ik ben Kirsten, de trotse mama van Tille, Bente en Hasse. Op professioneel vlak heb ik met Vuurvlieg mijn eigen coachingspraktijk in Veltem. Daarnaast coördineer ik ta-LEN-t in de klas, een educatief programma rond talentgericht onderwijs, en ben ik auteur van het prentenboek 'Kontzettend Bedankt'. In mijn vrije tijd organiseer ik graag allerlei activiteiten die mensen samenbrengen, van Veltem Feest en de speelstraat tot een gezellige no-nonsense BBQ met vienden. Ik zie altijd het beste in mensen, en heb een talent om dat naar de oppervlakte te brengen. Einstein zei: "creativity is intelligence having fun". Het zijn die 3 aspecten die ik combineer tijdens de frutselfabriek van Muzatelier.

 
  • Facebook

©2017 by Muzatelier Veltem - Creatieve kinderateliers.