Party time!

Een leuk kinderfeestje te organiseren? Geen inspiratie of tijd dit jaar?  Maak er een creatieve activiteit van en bekijk ons aanbod aan feestjes. 

Elke formule is bespreekbaar qua inhoud of duur van de activiteit. Indien je een voorstel of suggestie hebt kunnen we steeds bekijken hoe we een schitterende activiteit kunnen creëren voor jouw kind! 

Indien er reeds een thema is passen we ons zeer gemakkelijk aan! 

 

Juwelen maken met Fimoklei

We gaan juwelen; magneten en sleutelhangers maken met Fimoklei. De lesgeefster legt basistechnieken uit en geeft voorbeelden. De kinderen kunnen dan een keuze maken en nadien naar believen juwelen, magneten en sleutelhangers creëren.  

Duur: 2uur.

€12,50 per persoon. Met een minimum van €100,00. 

Leeftijd: Vanaf 6 jaar

1 Monitor zal de workshop leiden. We brengen al het materiaal mee, alles is inbegrepen in de prijs. Er dient plaats voorzien te worden voor de activiteit. (Een tafel en een zitplaats voor elke deelnemer) De werkjes moeten gebakken worden in een oven, een gewone keukenoven is zeker goed.  Deze oven met bakplaat moet toegankelijk zijn. 

Maskers maken

We gaan samen originele maskers maken met verschillend materiaal (stof, draad, papier, plastiek, knopen, decoratie, verf, lijm...) De lesgeefster breng verschillende vormenmee die de kinderen naar hartelust kunnen versieren. Voor elk kind wat wils.


We brengen al het materiaal mee, alles is inbegrepen in de prijs. Er dient plaats voorzien te worden voor de activiteit. (Een tafel en een zitplaats voor elke deelnemer) 

Duur: 1u30

Prijs: 10 euro per persoon met een minimum van 80 euro.

Leeftijd: Vanaf 3 jaar

 

Verplaatsing

Verplaatsingen binnen Herent (Veltem en Winksele inbegrepen) zijn inbegrepen. Buiten die zone: €0,50/km.

 

©2017 by Muzatelier Veltem - Creatieve kinderateliers.